dilluns, 22 d’abril del 2013

Presentació de la Cervesa Bou a la Bodega del Senyor Gat


El dijous, 11 d'abril de 2013, a la Bodega del Senyor Gat de Manresa vam celebrar la presentació de la Cervesa Bou. A partir de les 20:00 la gent va començar a arribar per poder-la tastar de barril; a més a més, qui volia també podia comprar-ne en ampolla. La cosa es va anar animant i de seguida no donàvem l'abast a servir canyes. També un petit problema escumós ens va anar fer de bòlit, per sort  l'escuma no va arribar al mar i la gent va poder gaudir d'una Amber Ale amb el seu dit blanc de coronació.

Des d'aquir volem agrair a tota la gent que ho ha fet possible:

A tots/es amics/gues, família i curiosos que van venir per probar la cervesa,
A tots els cervesers que ens han dedicat un temps per ajudar-nos en el nostre camí, sobretot donem les gràcies al Xavi d'Ausesken, al Kristian i l'Elisenda de Popaire i al Josep i la Ramona de Cerberus, a l'Aran de Pirata, a tota la colla de Cervesers.cat, al Joan Birraire ... segur que ens deixem algú.
A l'Èric i la Sandra de la Taverna dels Predicadors, per la seva paciència tastant les nostres proves i animant-nos a continuar treballant.
I no podria faltar l'Abel, qui també ha provat els nostres experiments, ens ha donat suport i ens ha deixat el seu local per poder fer aquest acte.

Moltes gràcies a tothom!!!

Dia de la Presentació amb en Xavi, l'Abel, la Ramona, en Josep i els Bous! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada