Dimarts dia 12 de Febrer vam elaborar un altre lot de Bou; però no, aquest no va ser com els altres... aquest el vam fer a Ausesken. Va ser un dia molt intens, molt esperat per nosaltres i un pas endavant en el nostre camí cerveser.
Vam fer una Amber Ale, una recepta que portem un temps treballant i volem comprovar-ne el resultat en un procés on tots els paràmetres estan ben controlats.
Esperem que ben aviat pogueu gaudir-ne!
Vam fer una Amber Ale, una recepta que portem un temps treballant i volem comprovar-ne el resultat en un procés on tots els paràmetres estan ben controlats.
Esperem que ben aviat pogueu gaudir-ne!
Gra després de la maceració |
Instal·lacions |
Cocció |
Pulmó de llúpol |
Tot apunt! |
Moltes felicitats!!!! Esperem provar-la ben aviat!!!
ResponEliminaMoltes gràcies! No falta gaire per que fem la presentació... ja informarem!
ResponElimina